Έναρξη συνεργασίας της με την Hotel Wellness ως μέγας χορηγός

Η οικογένεια μπάσκετ του ΟΦΗ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την Hotel Wellness ως μέγας χορηγός!

Η Hotel Wellness είναι μια κορυφαία εταιρία λειτουργίας κέντρων ευεξίας και SPA, με εξειδίκευση στα ελληνικά ξενοδοχεία και πλέον είναι μέγας χορηγός της ομάδας μας για το 2022-2023.

Λίγα λόγια για την Hotel Wellness…

Η 20ετής εμπειρία της στο χώρο της ευεξίας την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κέντρων ευεξίας και SPA στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς και κατ’ επέκταση το SPA αποτελούν πλέον μια πολύ σημαντική παροχή του ξενοδοχείου στην εποχή μας. Το παρεχόμενο προϊόν θα πρέπει να αποτελεί ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ για τον πελάτη και ταυτόχρονα ένα ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΤΜΗΜΑ για τον ξενοδόχο.

Το κάθε ξενοδοχείο αποτελεί για την Hotel Wellness ένα μοναδικό καμβά έμπνευσης και δημιουργίας. Σχεδιάζοντας από το Α έως το Ω το τμήμα ευεξίας του ξενοδοχείου σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό concept κάθε φορά.

Λειτουργώντας με επιτυχία δεκάδες διαφορετικά SPA, η Hotel Wellness γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας και παρακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, είναι σε θέση να σας παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και διαχείρισης υψηλών προδιαγραφών.

Σχεδιάζει βήμα – βήμα το τμήμα ευεξίας του ξενοδοχείου, βασιζόμενοι στη δυναμική των διανυκτερεύσεων, στις εθνικότητες των πελατών και στις τιμές των δωματίων, για να ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου.

Σε ένα ήδη υπάρχον SPA, η Hotel Wellness προσαρμόζει το προϊόν, ανανεώνοντας, αναβαθμίζοντας και εξοπλίζοντας τον χώρο. Αντίστοιχα αναζητά, προσλαμβάνει και εκπαιδεύει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.

Είναι ο λειτουργικός διευθυντής του SPA για το ξενοδοχείο σας, που θα εξασφαλίσει την καθημερινή, εύρυθμη λειτουργία του και φυσικά την κερδοφορία του.