Ενας μύθος των παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στο Ηράκλειο με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Η δύναμη της ήττας».

Ενας μύθος των παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στο Ηράκλειο με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Η δύναμη της ήττας».

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα βρεθεί στη παρουσίαση του βιβλίου στα Δύο Αοράκια το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11:00, ενω είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο ίδιος ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποδεχθείτε την πρόσκληση μας & θα βρεθεί και εκείνος με τη σειρά του το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στην αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Πρωτέα Βούλας στο ΒΑΚ όπου θα έχουμε την τιμή να τον βραβεύσουμε.

Λίγα λόγια για τον Μπάνε Πρέλεβιτς…

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπήρξε ένας σούπερ σταρ. Δεν αγαπήθηκε απλώς, αλλά λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έχοντας, ταυτόχρονα, κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινότητας του μπάσκετ.

Ως παίκτης, ο Μπάνε δεν ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του ήταν ελάχιστες. Πλέον, το προφίλ του είναι εντελώς διαφορετικό. Ένας άνθρωπος που αποτελεί πηγή ενέργειας και αισιοδοξίας για τον περίγυρό του, μέσα από τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του, αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να κοιτάξει βαθιά στην ψυχή του και να δώσει εξηγήσεις σε όλα όσα του συνέβησαν, στα χρόνια της αθλητικής καριέρας του, αλλά και μετέπειτα. Το απόσταγμα των μηνυμάτων που πήρε, η αισιοδοξία και η αγάπη για τη ζωή που μοιράζεται αφειδώς εδώ και πολλά χρόνια καταγράφονται σε αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο το οποίο μέσα από αυτοβιογραφικά στοιχεία μάς υπενθυμίζει ότι η πιο σημαντική διεργασία που έχουμε να κάνουμε ως ανθρώπινα όντα είναι να μελετάμε αυτά που μας συμβαίνουν, να λαμβάνουμε τα μηνύματα, να συγχωρούμε τον εαυτό μας, να τον αποδεχόμαστε και παράλληλα να προσπαθούμε να τον βελτιώσουμε, όπου κρίνουμε ότι αυτό χρειάζεται.