Νέο site για την ομάδα μας με την υπογραφή της Netmechanics LLC

Νέο site για την ομάδα μας με την υπογραφή της Netmechanics LLC

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/10 η επίσημη παρουσίαση της νέας μας ιστοσελίδας www.ofibasketball.gr που φέρει την υπογραφή της Netmechanics LLC.

Στα γραφεία της Netmichanics όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, μας υποδέχθηκαν ο CEO της εταιρείας κ. Μάνος Αεράκης και ο Ηλίας Σεφέρογλου (Business Development Director της Netmechanics) απο την μεριά του ΟΦΗ έδωσαν το παρών: Ο πρόεδρος της επιτροπής μπασκετ, Σιμων Καμπάκας, ο διευθυντής και υπεύθυνος των ακαδημιών μας, κ. Γιάννης Κόκκινος, ο υπεύθυνος Μάρκετιγκ και Δημοσίων Σχέσεων, Ηρακλής Σφακιανάκης και ο μπασκετμπολίστας μας Νίκος Μποχωρίδης.

Με κοινό στόχο η νέα η επίσημη ιστοσελίδα μας ofibasketball.gr να γίνει δίοδος ενημέρωσης & επικοινωνίας τόσο με τους φιλάθλους της ομάδας μας όσο και με τους λάτρεις του μπάσκετ.

Με νέα που θα αφορούν τόσο τα αγωνιστικά μας τμήματα & της Ακαδημίας αλλά και γενικότερα του μπάσκετ.

Παράλληλα επισημοποιήθηκε η συνεργασία μας με την Netmechanics που θα είναι δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή.

H Netmechanics ασχολείται, από το 2008, με την ψηφιακή μεταμόρφωση εταιρειών και έχει εξειδίκευση στην ανάπτυξη έργων ηλεκτρονικού εμπορίου (eShop), στο Digital Marketing, στην κατασκευής Website και στην κατασκευή συστημάτων Car Rental κ.λπ.. Θεωρείται μάλιστα μια εκ των κορυφαίων εταιρειών, σε επίπεδο Ελλάδας, καθώς έχει καταφέρει και εφαρμόζει γνώσεις υψηλής τεχνολογίας, παραδίδοντας ακόμη και καινοτόμες υπηρεσίες.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση εδώ: