Δημήτρης Σηφάκης: «Τα παιδιά έδειξαν άψογο χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου»

Δημήτρης Σηφάκης: «Τα παιδιά έδειξαν άψογο χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου»

Ολοκληρώθηκε το 3ο πασχαλινό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη με τον τεχνικό της ομάδας των mini μας, Δημήτρη Σηφάκη, να εκφράζει την ευχαρίστηση του για τη πορεία και την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε ένα όμορφο μπασκετικό τριήμερο γεμάτο εμπειρίες για τα παιδιά μας. Τα παιδιά έζησαν για πρώτη φορά, πως συμμετέχει μια αποστολή ομάδας σε ένα τουρνουά, μαθαίνοντας να φροντίζουν τους εαυτούς τους και να συνεργάζονται αρμονικά και εκτός γηπέδου.

Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος γιατί τα παιδιά έδειξαν άψογο χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου και σίγουρα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στη βόρεια Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο τουρνουά μπορεί να είχε σκορ και κατάταξη όμως ο στόχος του τμήματος μας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή και αυτός δεν ήταν άλλος από το να αποκομίσουν τα παιδιά παραστάσεις και να παίξουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε να τους δώσουμε. Δεν παρεκκλίναμε από τον στόχο μας και αυτό το αποδεικνύει η συμμετοχή όλων των παιδιών μας σε όλα τα παιχνίδια.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την βοήθεια τους στο ταξίδι αυτό και εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν να προσπαθούν και να αγαπάνε αυτό που κάνουν».