Αντώνης Βεργετάκης: «Να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σε όλα τα επίπεδα»

 Τον απολογισμό της αγωνιστική σεζόν έκανε ο προπονητής του παιδικού μας (ΟΦΗ 2), Αντώνης Βεργετάκης εστιάζοντας στην συνεχής εξέλιξη των παιδιών.

•Για το φετινό στόχο:

«Στόχος της φετινής ομάδας του παιδικού «ΟΦΗ 2» ήταν να γίνει η ομαλή μετάβαση των παιδιών μας από προαγωνιστικό τμήμα σε ομάδα με απαιτητικές καταστάσεις τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχοσωματικό επίπεδο μέσα από σωστές κατευθύνσεις και χωρίς να χάσουμε τις αρχές και τις αξίες μας σαν σωματείο και σαν προσωπικότητες.

Δε κρύβω ότι στην αρχή αυτό φαινόταν δύσκολο καθώς αυτή η γενιά των 2008-2009 είναι λίγο αγωνιστικά «αδικημένη» με τη πολύμηνη αποχή πριν μερικά χρόνια λόγω της καραντίνας».

•Για την συνολική εικόνα της ομάδας:

Η εικόνα της ομάδας μας στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα ήταν απόλυτα επιτυχημένη αντιμετωπίζοντας ισάξια πρώτα τμήματα άλλων ομάδων αποκομίζοντας πολλές και πολύτιμες εμπειρίες σε όλες τις καταστάσεις (διαχείριση νικών - ηττών, ψυχολογικής - αγωνιστικής πίεσης, τραυματισμών κτλ), σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που κληθήκαμε να συμμετάσχουμε σε ένα όμιλο με εννιά ομάδες εκτός νομού Ηρακλείου.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εικόνα και το ζήλο που έδειξαν αλλά και πολλά ευχαριστώ στους γονείς τους, που είναι άξιοι συμπαραστάτες των παιδιών, των προπονητών τους, αλλά και της ομάδας του ΟΦΗ».

•Για την συνέχεια:

«Η προσπάθεια δεν σταματάει, δουλεύουμε σε όλα τα κομμάτια που εμφανίζουμε ελλείψεις έτσι ώστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σε όλα τα επίπεδα».