ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Αν χαρακτηρίζει κάτι ένα υγιές σωματείο, αυτό ειναι οι ακαδημίες του. Αυτό σκέφτηκαν στον ΟΦΗ πριν από αρκετά χρόνια δίνοντας τα κλειδιά στον "αείμνηστο" Νίκο Γαλυφιανάκη για να ξεκινήσει το έργο του στις ακαδημίες του ΟΦΗ.

Αργότερα και για πάνω από μια δεκαετία ο Γιώργος Γωνιωτάκης μαζί με τους Νίκο Δελατόλα και Γιώργο Λιόντα, ανέλαβαν με επιτυχία τα κλειδιά των ακαδημιών, δίνοντας και αυτοί το δικό τους στίγμα στο ομιλίτικο σωματείο ως το 2014.

Η αλλαγή σκυτάλης έγινε με τον Γιάννη Κόκκινο να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών εώς το καλοκαίρι του 2022 και η παρουσία του συνδυάστηκε με πολλές επιτυχίες για το τμήμα μπάσκετ.

Από το καλοκαίρι του 2022 επικεφαλής της ακαδημίας ανέλαβαν ο Βασίλης Ράλλης ως βασικός επικεφαλής, ο Νίκος Δελατόλας ως τεχνικός διευθυντής, ο Γιώργος Δοκιμάκης ως υπεύθυνος υποδομών και η Έφη Ζερβάκη ως υπεύθυνη όλων των γυναικείων τμημάτων μας.

Η ακαδημία δε θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του κ. Γιώργου Μανιουδάκη, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο των ακαδημιών μπάσκετ περισσότερο από 35 χρόνια, και της γραμματέως κα. Μαργαρίτας Βογιατζόγλου, που τα πάντα περνούν καθημερινά από τα χέρια της.