Μια όμορφη έκπληξη στον Γιώργο Παπαδοφραγκάκη

Μία αξέχαστη στιγμή γεμάτη συγκίνηση και αλληλεγγύη στο εφηβικό τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ! Το απόγευμα της Τρίτης 12/07, με πρωτοβουλία του Γιάννη Χασουράκη (εφόρου του τμήματος), τα παιδιά επιφύλαξαν μια έκπληξη για τον αγαπημένο τους συναθλητή, Γιώργο Παπαδοφραγκάκη, που αποχωρεί από το μπάσκετ για να επικεντρωθεί στις εξετάσεις της γυμναστικής Ακαδημίας.

Η ομάδα του συγκέντρωσε όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της σε μία μπλούζα με μια φωτογραφία μας και μια ειδική αφιέρωση. Με αυτό το δώρο, τα παιδιά ήθελαν να εκφράσουν την εκτίμηση τους για την αφοσίωση και την προσπάθεια που είχε επιδείξει στο τμήμα του και να τον ενθαρρύνουμε όλοι στο νέο του ταξίδι προς την εκπλήρωση των ονείρων του.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μια διαδικασία αγώνα και προπόνησης, αλλά επίσης μια διέξοδος για τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης. Η ομάδα μας συνθέτεται από παίκτες που στηρίζουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται κάθε στιγμή του αθλητισμού με αληθινή συντροφικότητα.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί στο γήπεδο. Σε ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου και να επιτύχεις στους στόχους σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα ως ένα αληθινό παράδειγμα αθλητή που ενέπνευσε την ομάδα και το σωματείο μας.

Καλή επιτυχία στα σχέδια σου!

Δείτε τα βιντεο εδώ