Τουρνουά Γιάννης Βογιατζάκης

Τουρνουά Γιάννης Βογιατζάκης

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΟΦΗ και το γυναικείο τμήμα διοργανώνει τουρνουά στη μνήμη του αγαπημένου μας συναδέρφου και φίλου Γιάννη Βογιατζάκη. Ο Γιάννης Βογιατζάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια προπονητής μπάσκετ και τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει κορίτσια μικρών ηλικιών στην Ακαδημίας μας. Ξεχώριζε για το ήθος του και την αγάπη του για τα μικρά παιδιά, στα οποία προσπαθούσε να αποκαλύψει την ομορφιά του αθλήματος. Θεωρούμε ότι ο καλύτερος τρόπος να του αποδώσουμε φόρο τιμής είναι φέρνοντας στο γήπεδο μικρά παιδιά για να παίξουν μπάσκετ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Απριλίου και 1 Μαΐου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο του Μεσογειακού Πανεπιστημίου και θα λάβουν μέρος κορίτσια γεννημένα το 2011 και μικρότερα. Θα συμμετάσχουν 8 ομάδες από όλη την Κρήτη: ΑΕ Πλατανιάς, ΑΟ Αγίου Νικολάου, ΑΟ Κύδων, AO Μεσσαράς, ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, ΓΣ Εργοτέλης, Δειλινό, ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές και τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:

29 Απριλίου M Δευτέρα

16:30 ΟΦΗ - Πλατανιάς

18:00 ΑΟ Αγίου Νικολάου - Ηρόδοτος

19:30 Εργοτέλης - Δειλινό

30 Απριλίου Μ Τρίτη

16:30 Δειλινο - AO Μεσσαράς

18:00 ΟΦΗ - Κύδων

19:30 Ηρόδοτος - Εργοτέλης

1 Μαΐου Μ Τετάρτη

16:30

Γήπεδο 1 Κύδων - Ηρόδοτος

Γήπεδο 2 ΟΦΗ - Δειλινό

18:00 Πλατανιάς - Εργοτέλης

19:30 AO Μεσσαράς- ΑΟ Αγίου Νικολάου

Ευχαριστούμε επίσης θερμά της ΕΚΑΣΚ, τον Δήμο Ηρακλείου και τους χορηγούς μας, την εταιρία Συστημάτων Ξηράς Δόμησης FIDA, το ψητοπωλείο Πετούσης και τα κρεοπωλεία Λιοντομήτσος.