Έκπληξη για τις παγκορασίδες του ΟΦΗ

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις παγκορασίδες του ΟΦΗ στο κλειστό του ΕΛΜΕΠΑ πριν από λίγες μέρες.

Η Ιωάννα Κριμίλη, μια κοπέλα από την Κρήτη που αγωνίζεται και ξεχωρίζει στο κολλεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της προπονήτριας του ΟΦΗ, Έφης Ζερβάκη, και μίλησε στα κορίτσια για τις εμπειρίες της. Η Έφη Ζερβάκη, που υπήρξε προπονήτρια της Ιωάννας στον Εργοτέλη όταν ήταν ακόμα παγκορασίδα, συστήνοντας την πρώην παίχτριά της, τόνισε ότι την είχε εντυπωσιάσει η σοβαρότητα, η εργατικότητα, το ψυχικό σθένος και η ευχέρεια στο σκοράρισμα της Ιωάννας, παρά την ηλικία της. Γεννημένη το 2001, η Ιωάννα μετά τον Εργοτέλη πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, έπαιξε στην Εθνική ομάδα και πήρε υποτροφία από το πανεπιστήμιο του San Francisco. Πέρισυ μεταγράφηκε στους California Golden Bears και πήρε πτύχιο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει γνωρίσει πολλές διακρίσεις, όπως καλύτερη πρωτοετής και πρώτη σκόρερ, αλλά και καλύτερη σουτέρ τριών πόντων σε όλη την Αμερική μόλις τη δεύτερη χρονιά της. Στην ουσία, ζει το όνειρο πολλών κοριτσιών που παίζουν μπάσκετ.

H Ιωάννα αφού αφηγήθηκε την πορεία της στα κορίτσια, περιέγραψε την καθημερινότητά της και τον τρόπο δουλειάς στο κολεγιακό μπάσκετ. Απαντώντας στις ερωτήσεις των κοριτσιών, τους ανέλυσε τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει μια παίχτρια για να ξεχωρίσει και να γίνει καλή σουτέρ. Στο τέλος, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και έδωσε συμβουλές για το σουτ και γενικά τα τελειώματα στο καλάθι.

Ευχαριστούμε πολύ την Ιωάννα που μας αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της στην Ελλάδα και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της.